ხაჭოს დესერტი
.
ინგრედიენტები:
ხაჭო 300 გრ
არაჟანი 100 გრ
ჟელატინი 3ს/კ
წყალი 70 მლ
თაფლი 3ს/კ
ვანილი 1ც
მშრალი ხილი და თხილეული 300 გრ
მომზადება:
ხაჭო და არაჟანი დავაბლენდეროთ ხელის ბლენდერით, ცალკე ჟელატინს დავასხათ ცივი წყალი და დავტოვოთ 25 წთ.
ხაჭოს მასას ვუმატებთ თაფლს, ვანილს, შემდეგ კი ორთქლის აბაზანაზე გალღობილ ჟელატინს, ბოლოს კი მშრალ ხილს და თხილეულს. გადაგვაქვს ფორმაში და მაცივარში მოვათავსოთ 7 საათი – რეცეპტს აქვეყნებს „კულინარია რეცეპტები“.