
„უგემრიელესი და უმარტივესი აჩმა 30 წუთში“ – წერს ცნობილი კულინარი, ვაჟა წულუკიძე და მის რეცეპტს თავის გამომწერებს უზიარებს.
.
აჩმის სითხე:
არაჟანი 100 გრ
კვერცხი 2 ცალი
მარილი 4 გრ
კარაქი 100 გრ
რძე 200 მლ
ზედაპირზე წასასმელი სითხე:
არაჟანი 50 გრ
კვერცხი 1 ცალი
მარილი 3 გრ
დაგვჭირდება:
ბებოს ლავაში 1 შეკვრა
იმერული ყველი 500 გრ
სულუგუნი 600 გრ
ვაცხობთ 180 გრადუსზე 12 წუთი.
აქედან გამოდია 6 ნაჭერი აჩმა.
ყალიბის დიამეტრია 15/25სმ.